Апостолоска: Ме запишаа во листата на излекувани, а ни лекар ме прегледа ниту пак терапија примав.

Официјално излекувана од вирусот Ковид-19. Но, Филипче и МЗ не ме излекувавте, лоша терминологија, само ме изолиравте за други да не заразувам, пишува тетовката Наташа Апостолоска на „Твитер“.

Нит лекар ме прегледал, нит терапија сум примила во овие 28 дена во изолација!, додава таа.
Апостолоска е ќерка на починатиот тетовец од Заводот за рехабилитација во Козле и веќе пишуваше за сите пропусти во случајот со нејзиниот татко и семејството Апостолоски. Таа во коментарите кажува дека не пиела лекарства, едноставно оставена сама на себе без никаква терапија, бев прринудена да примам совети од мојот матичен лекар, но после 28 дена направени ми се два контролни тестови на кои сум негативна…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here