Џими од Молика – Дијаспората нечинеше зошто ни носеа милиони-е сега господ нека ни е напомош

Џими Мицевски од позната музичка група Молика преку  својот статус им се обрати на сите оние кои плукаа и ширеа омраза против сонародниците од дијаспората

Тој на својот статус напиша – Е Дијаспората не чинеше де !!! Затоа што како на слепци ни праќаат и носат милиони овде)

Е сега за првпат ќе имаме прилика да бидиме цело лето без дијаспора и ќе видиме како е!!! Само да ги замолиме посебно ние Битолчани да ни пуштат некој поголем катанец да го заклучиме градот. Господ да ни е напомош

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here