Порачале еден куп кафиња и пијалоци за да го надохнадат тоа што го пропуштиле. Хрватска влезе во третата фаза од попуштањето на рестриктивните мерки, па вратите ги отворија угостителските објекти.

Андреј Штос и Силвио Сафунџиќ, едвај го дочекаа отварањето на омилениот локал во Славонски брод, па дошле во кафичот и се врзале со синџири за столиците.

Андреј и Силвијо велат дека тоа го направиле во случај да не повторно има нови забрани.

РЕКЛАМА

Веднаш нарачале повеќе кафиња и пијалоци за да го надохнадат она што го пропуштиле во изминатите два месеци.

Извор: Маркуле