ЦРКВАТА СВ. ЃОРЃИЈА ОД СТРУГА ДО ФИЛИПЧЕ И МАНЧЕВСКИ: ПОСЛЕ 17 ДЕНА НАЈДОВТЕ ДА ГО ЛАЖЕТЕ НАРОДОТ ДЕКА ИМА ЗАБОЛЕНИ ОД ЛИТИЈАТА????

ЦРКВАТА СВ. ВМЧ. ЃОРГИ ОД СТРУГА ДО ФИЛИПЧЕ И МАНЧЕВСКИ: Произволни сте и неосновани, 17 дена немаше случај поврзан со литијата, сега најдовте?Најпрвин Манчевски тврдеше беше да изнесе докази дека има случаи на заразени со Ковид 19 од литијата во Струга. Вчера, Венко Филипче, очигледно за да го покрие, изјави дека од струшката болница рентгенолози му сугерирале дека имало снимки на пациенти, чии бели дробови имаат наод кој одговара на нааод на Ковид 19. Филипче не кажа дека лицата биле тестирани и со позитивен наод на тестот, па јасно е дека неговата изјава веднаш раѓа сомнеж.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here