15 C
Ohrid
петок, мај 7, 2021
Почетна Македонија Овие се лицата кои одбиваат самоизолација -Mинистерството за внатрешни работи го објави...

Овие се лицата кои одбиваат самоизолација -Mинистерството за внатрешни работи го објави списoкот на лица кои одбиваат самоизолација.

Translate (Eng):[gtranslate]

МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ

Врз основа на член член 385 ст.3 од Законот за безбедноста на сообраќајот на патиштата, Одделението за прекршоци Скопје- 5, Комисија за одлучување по прекршок, при Министерството за внатрешни работи, врши јавна објава:

 

РЕКЛАМА

ЈАВНА ОБЈАВА ЗА ДОСТАВУВАЊЕ

Министерството за внатрешни работи, Одделение за прекршоци Скопје 5- Комисија за одлучување по прекршок, им соопштува на наведените физички и правни лица, дека има донесено РЕШЕНИЈА кои не се во состојба да ги достави со лична достава и тоа:

 1. Васе Рончевиќ с.Таринци бб Штип, 19.1.5-1198/19 од 26.08.2019 година;
 2. Имер Фасли ул.3 бр.2 с.Никиштане Скопје, 19.1.5-1196/19 од 26.08.2019 година;
 3. Сељајдин Максутовски ул.5 бр.27 с.Студеничани Скопје, 19.1.5-1193/19 од 26.08.2019 година;
 4. Фатих Бектеши ул.Горно Лисиче бр.108 Скопје, 19.1.5-1119/19 од 26.08.2019 година;
 5. Кире Крстевски ул.Ресенска бр.6/2-2 Скопје, 19.1.5-1110/19 од 26.08.2019 година;
 6. Стоил Манасиевски ул.Орце Николов бр.4/3-1 Делчево, 19.1.5-1108/19 од 26.08.2019 година;
 7. Таркан Љатифи с.Црвени Брегови бб Неготино, 19.1.5-1106/19 од 26.08.2019 година;
 8. Али Адили ул.1 бр.260 с.Крушопек Скопје, 19.1.5-1102/19 од 26.08.2019 година;
 9. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-1100/19 од 26.08.2019 година;
 10. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-1092/19 од 26.08.2019 година;
 11. Марјан Додевски ул.Мариовска-3 бр.31-а Скопје, 19.1.5-1087/19 од 26.08.2019 година;
 12. Гералдино Коруми ул.Методија Митевски бр.12/6-7 Скопје, 19.1.5-1083/19 од 26.08.2019 година;
 13. Сали Муаз ул.Ресенска бр.2/1-3 Скопје, 19.1.5-1082/19 од 26.08.2019 година;
 14. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-1079/19 од 26.08.2019 година;
 15. Фернандо бајрам ул.Жан Жорес бр.93 Скопје, 19.1.5-1077/19 од 26.08.2019 година;
 16. Седат Ајвази ул.30 бр.53-а с.Трубарево Скопје, 19.1.5-984/19 од 26.08.2019 година;
 17. Кристијан Поповски Георгиев ул.Њуделхиска бр.7 Скопје, 19.1.5-950/19 од 26.08.2019 година;
 18. Благоја Серафимов ул.Благоја Стефковски бр.17/3-5 Скопје, 19.1.5-948/19 од 26.08.2019 година;
 19. Седат Ајвази ул.30 бр.53-а с.Трубарево Скопје, 19.1.5-930/19 од 26.08.2019 година;
 20. Неат Буњаку ул.Брсјачка буна бр.191 Скопје, 19.1.5-924/19 од 26.08.2019 година;
 21. Незир Кујтим ул.Палмиро Тољати бр.70 Скопје, 19.1.5-913/19 од 26.08.2019 година;
 22. Седат Мустафов ул.Богдан Каракостев бр.213 Велес, 19.1.5-912/19 од 26.08.2019 година;
 23. Сејди Саити ул.5 бр.170 с.Студеничани Скопје, 19.1.5-911/19 од 26.08.2019 година;
 24. Иван Маринковски ул.4 бр.28 с.Бујковци Скопје, 19.1.5-857/19 од 26.08.2019 година;
 25. Ајет Далиповски ул.Јордан Џурнов бб Велес, 19.1.5-951/19 од 26.08.2019 година;
 26. Дејан Трпковски ул.Радика бр.5/3-1 Скопје, 19.1.5-849/19 од 26.08.2019 година;
 27. Пављо Манавски с.Моноспитово бр.169 Струмица, 19.1.5-824/19 од 26.08.2019 година;
 28. Амет Јашаровски ул.Маџари-2 бр.146 Скопје, 19.1.5-815/19 од 26.08.2019 година;
 29. Бесим Рамадани ул.1 бр.159 с.Матка Скопје, 19.1.5-813/19 од 26.08.2019 година;
 30. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-812/19 од 26.08.2019 година;
 31. Агим Рамадани ул.1 бр.159 с.Матка Скопје, 19.1.5-810/19 од 26.08.2019 година;
 32. Незир Башким ул.Палмиро Тољати бр.55 Скопје, 19.1.5-801/19 од 26.08.2019 година;
 33. Африм Демири с.Страхојадица бб Скопје, 19.1.5-800/19 од 26.08.2019 година;
 34. Александар Хораковски ул.Никола Карев бр.9/3-17 Скопје, 19.1.5-791/19 од 26.08.2019 година;
 35. Фадил Еминов ул.Боге Вељановски бр.11 Гостивар, 19.1.5-711/19 од 26.08.2019 година;
- Реклами -