Слушнете ја изборната песна на ВМРО-ДПМНЕ – „Македонијо, исправи се!“

„Македонијо, исправи се!“ е името на изборната песна за претстојните парламентарни избори на ВМРО-ДПМНЕ и нивната коалиција за обнова на Македонија, музичка тема со која ќе се одвива нивната предизборна кампања на која ќе ја промовираат програмата на ВМРО-ДПМНЕ насловена како Проект – Обнова.

Песната ја изведуваат група изведувачи, еминентни македонски поп, рок, ар ен би и фолк ѕвезди: Миле Кузмановски, Наум Петрески, Андријана Јаневска, Панчо и Андреј – ДНК и Нина Јанева… Или сите заедно, за оваа прилика наречени „The Renewals – team“!
За тоа целото патешествие на загубеното УСБ со песната и пронаоѓачот читајте во „Вистина“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here