Сузана Манчиќ живее во страв -короната и зеде две драги личности

Најпознатата лото девојка на просторите  на бивша Југославија изјави дека во последно време живее во страв во новата реалност со корона вирусот.

Сите сме различни, како да стигнавме до крајот на животот. Еве, на пример, се чувствувам многу побезбедно на отворено отколку во затворен простор. Не се поздравувам, не се гушкам, не се бакнувам. Тоа го нема воопшто повеќе. Тоа го постави короната за сите нас, особено врз нас кои изгубивме некои драги луѓе, а јас изгубив двајца од нив“, изјави водителката за „Телеграф.рс“.

Порано се шегуваше и велеше дека најмногу и недостасува фризерката, а сега открива дека тоа е нејзиниот сопруг, Гркот Симеон Окококос.

“Во моментов имам катастрофа од љубовен живот, од брачниот живот. За среќа, постои тој видео повик, што можеме да се слушаме и да се видиме неколку пати на ден. Да си испратиме бакнежи”, рече таа.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here