Дај те ми власт па да видите Северна како ќе испари во воздухот, па ќе видите како се брани Македонијa.

Дел од вечерашната #СамоВистина со АЉупчо Ристовски и Петар Богојески
Со изјава за ништовност ќе поништиме се, Грција ќе има една година да се произјасни, а сите називи ќе се вратат како што беа и тоа во првите 100 дена, рече Ристовски. Сите политичари што ветуваат враќање на името се лажни. Во Македонија нема јазик над јазиците, сите се еднакво важни, рече Богојески.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here