Бугарски Воз?!- Битолчанка која го остварила своето право на глас пронајдени биле уште две ливчиња.

Во Битола откриена изборна нерегуларност.

Денес во 12:55 часот во СВР-Битола од страна на Избирачкиот одбор на Избирачко место бр.102 во ОУ„Елпида Караманли“ било побарана интервенција при што кај лице М. К. која остварила право на глас биле пронајдени уште две ливчиња.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here