Доколку се прашувавте што има пострашно од Корона слушнете ја оваа македонска песна

Фолкерката Сања Цинцева го промовираше видеото за темата „Барбика кралица“ која што ја сними заедно со Џамбо Агушев. Фолкерката се надева дека оваа песна ќе прерасне во голем хит и ќе се слуша низ сите локали во нашата држава. А дали ќе биде хит или нема да биде хит, може да оценете и сами….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here