”Еве зошто туристите не сакааат да носат заштитни маски во Охрид”

”Вие повторно не верувајте дека постои поврзаност помеѓу кoрoнaвирусот и вaкцинитe за чипирање кои ќе ве поврзат со 5Г мрежата”

Погледнете што нашол овој Скопјанец во неговата заштитна респираторна маска која си ја купил од една ”охридска аптека” 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here