Скопјани го заменаа Охрид со новата плажа во Аеродром. (Видео)

Не знам што барате на одмор во Охрид кога и во Скопје си имаме перфекна плажа…

Скопјанец на плажа во Аеродром стана хит на ТикТок.

 

„Аеродром деновиве, жалосно 😔 “

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here