„Бев во затвор“, напиша тој во објавата, објаснувајќи дека му бил одбиен влезот во Германија затоа што немал маска.

„Тие побараа да ставиме маски. Јас ставив танга. Бараа да ја извадам и да ставам маска. Одбив. Тепачка, затвор, слива на окото, ослободување“, напиша тој на неговиот твитер профил, каде што следеа лавина коментари.