И покрај патниот хаос што се случува изминатиов период, утре ќе биде затворен патот за Струга поради снимање филм.

Стариот патен правец од Струга кон Охрид (П1208) во текот на утрешниот ден во периодот од 6 до 15 часот ќе биде затворен за сообраќај.

Причина за затворањето е што ќе се снимаат сцени за играниот филм „Преекспонирано“ во продукција на „ДНФ Филмс“.

Филмот е во режија на Елеонора Венинова и е поддржан од страна на Агенцијата за филм на Република Северна Македонија. Деновиве снимањето се одвива на локации во Охрид и неговата околина.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here