Крадци во Владимирово се обиделе да ги украдат вредните иснтрументи на маестро Горан Алачки

Крадци во Владимирово ноќеска се обиделе да ги украдат вредните музички инструменти на познатиот македонски музичар, автор и промотор на македонската фолклорна традиција Горан Алачки. Во денешниот разговор со Алачаки на непријатната тема, тој беше воздржан, но обидот за кржба на инструментите го потврди…
tv star

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here