Откако не нарече Северномакедонци-Норвешкиот адмирал на НАТО си ја поправи грешката

Случајно или намерно во објавата на Фејсбук на командантот на вооружените сили на Холандија, адмиралот Роб Бауер, за тридневната посета на Македонија се спомнуваат „Северномакедонци“.

Откако доби многу бројни реакции и коментари адмиралот си ја поправи грешката и изјави дека Норвешка ќе им помогне на македонците со специјална обука за усогласување со стандардите на НАТО

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here