Шфери: Ви благодарам, Давкова што благодарам??? Kако што.. ви заврши времето !!!! Зарем поминаа 10 минути?!!

Собранието почна да наликува на театар, урлање викање многу смееа од страна на пратениците….

Пратеничката од изборната листа на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска-Давкова, предизвика смеа во Собранието, откако реагираше со неверување дека поминале 10-те минути кои ги има на располагање за својот говор.

 

Видео што ќе ве насмее до солзи: Шфери: Ви благодарам, Давкова што благодарам??? Џафери: како што ви заврши времето !!!! Давкова: Зарем поминаа 10 минути?!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here