(Видео) Први Септември: Еве каде ви се средношколците, додека вие се мислите дали и кога треба да започне наставата !!!

Наместо на 1 септември, школската година ќе започне на 1 октомври, одлучи Владата на 82-та седница.
На неа беа усвоени Проколите за реализација на воспитно-образовниот процес со физичко присуство на учениците за учебната 2020/2021 година. Покра ова, Владата одлучи да се формира работна група која ќе ја следи состојбата и ќе дава мислење за подготвеноста на училиштата за спроведување настава во услови на Ковид-19. Додека владата прави стратегии како ќе биде и што ќе биде средношколците секоја вечер уживаат и се журкаат до раните утрински часови.

Во продолжение погледне те како изгледа една забава на средношколци во Гтц Бисер:

 

1 СЕПТЕМВРИЕве кај ви се средношколциве, мизерија!!!

Gepostet von Нина Бојаџиска am Dienstag, 1. September 2020

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here