Избега Гордана Јанкуловска – исто како Груевски?!

Новинарот Зоран Божиновски доцна вечерва пишува дека е можно Јанкулоска да избегала, исто како и Никола Груевски, кој во моментот се наоѓа во Будимпшета.

-Карши МВР, на улица Димитар Мирчев 9 вечерва е претресувана секоја кола. Ја бараат ГОРДЕ. Здувна ли?,- прашува Божиновски.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here