Си го отсекол носот за да изгледа како „човечка Сатана“

Сака да биде жива верзија на Сатана – има всадено ѓаволски рогови и ги има истетовирано очните јаболка.

mazh-si-go-otsekol-nosot-za-da-izgleda-kako-chovechka-satana-voznemiruvachki-fotografii-01.jpg

Мајкл Даро до Прадо (44) од Сао Паоло, Бразил, сака да биде „човечка Сатана“ и за да постигне ѓаволски изглед тој досега има направено низа модификации на своето тело.

mazh-si-go-otsekol-nosot-za-da-izgleda-kako-chovechka-satana-voznemiruvachki-fotografii-04.jpg

Последната операција е најдрастична. Тој си го отстранил носот и е трета личност по ред во светот што го направила ова.

mazh-si-go-otsekol-nosot-za-da-izgleda-kako-chovechka-satana-voznemiruvachki-fotografii-02.jpg

Има всадено и ѓаволски рогови и ги има истетовирано очните јаболка.

Со секоја наредна процедура Мајкл сѐ повеќе си го става здравјето на ризик.

mazh-si-go-otsekol-nosot-za-da-izgleda-kako-chovechka-satana-voznemiruvachki-fotografii-03.jpg

Работи како тату артист, а неговата сопруга го поддржува во бизарната зависност да стане жив Сатана.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here