Забавена снимка од инцидентот во Битола: Еден од Ромите со бокс мава по рамото на полицискиот службеник !!

Вечерва на социјалните мрежи објавена е нова видео снимка од инциденот во Битола кој предзвика бура реакции во јавноста. На снимката, според објавеното, се забележува како еден од полицајците во еден момент изрипува по обид за удар, односно физички напад од страна на еден од присутните роми, додека друг им се обраќа со зборовите „Мавајте“, додека полицајците стојат на улицата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here