Вело Маркоски стравува за својата безбедност

Поради загриженост за својата безбедност и на неговите најблиски, новиот член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Вело Марковски сподели дека ќе побара прием кај министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски со цел, како што вели тој, „да го убеди дека изнесувањето во јавност на неговите сознанија за КОВИД-19 пандемијата нема да ја загрозат неговата безбедност и безбедноста на моите најблиски“.

До тогаш, Маркоски ги откажа сите договрени интервјуа и/или емисии на тема за КОВИД-19 пандемијата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here