Заев за денешниот натпревар помеѓу Македонија и Косово: Головите се само бројка !!!

Премиерот Заев уште што не им се извини на комшиите што сме ги победиле во спортскиот натпревар 🙂

П.С. ЕУРО2020 е всушност ЕУРО2021, ама океј, со датумите за Европа ионака сме скарани 🙂

Во целост ви го прилажуваме неговиот статус:

Image

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here