Турчин кој продава македонски пиперки во Шведска: Ако напишам Северна пиперка никој нема да ми купи, и во лице ќе ми ги фрлат !!!!

Цената е 17,95 шведски круни, или нешто над 106 македонски денари за килограм, а во описот пишува Македонска паприка 1 класа.

Продавачот на тезгата бил Турчин по националност, а кога Горан зборувал со него, тој му рекол дека не смее да напише “северна” затоа што така не би продал ниту еден килограм.

“Се е кажано, се е до свеста”, напиша Горан на фотографијата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here