(Видео) Вмровците врзаа магаре пред вадата, со цел да му дадат и него 83.000 евра за обука !!!

Утринава пред зградата на македонската влада на улицата „Илинденска“ во Скопје се појави магаре кое е врзано на еден од сообраќајните знаци.

– Засега е нејасно дали магарето дошло за друга намена или се работи за шега поврзана со финансирањето на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на Лидија Димова на проекти за тренинг на магариња – напиша порталот „Експрес“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here