Даниловски: Итно да се воведе полициски час после 21 часот !!!

Потребни се итни мерки за да се спречи катастрофа. Потребна е некоја, брана, бариера да се стави која ќе ја сопре оваа стихија, предуредува д-р Даниловски. Тој побара строги рестриктивни мерки и без сентименталности.

– Тоа значи полициски час и не од 23 часот, туку можеби од 21 и ограничување на движењето во некои области каде бројот е поголем, ограничување на работното време на фирми и водење сметка за јавниот превоз. Јавниот транспорт е изворот на сите проблеми-вели Даниловски за Сител.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here