Како што тргнаа овие ќе излезе дека Бугарија е до Кина: Слушнете ја новата песна ”Бугарија цела да е секој да ја знае”

Бугарската пејачката Глорија ја препеа македонската песна со патриотска содржина „Едно име имаме”, а сега новосоздадена песна со патриотска содржина за нашиот источен сосед, пишува биографија во која открива дека сакала само тројца мажи во животот и дека сигурно се разминала со принцот на бел коњ.

– „Една вера имаме, еден живот имаме. Б’лгарија цела да е, секој да ја знае! Ако некој рече дека Б’лгарија е мала, има уште 8 дела за да биде цела!!?” – пее Глорија во својата верзија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here