Во скопските општини Шуто Оризари и Сарај има убедливо најмал број на активни случаи на корона вирус !!!

Скопските општини Шуто Оризари и Сарај имаат убедливо најмал број на активни
случаи на корона вирус, само по 16 заразени од опасниот вирус додека во Скопје има
2.751 активен случај.
Наспроти ова, општина Аеродром и натаму е подрачје на кое има најмногу случаеви –
552. Следат Центар со 454, Карпош со 446, Кисела Вода со 310, Гази Баба со 307,
Ѓорче Петров со 220, Чаир со 123 и Бутел со 113.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here