Во Македонија сеуште постојат луѓе со срце: Компанијата “ЕНКИДУ ЛОГИСТИК” ќе додели бесплатни компјутери за деца од 6 до 12 год со еден починат родител, разведени родители и посвоени деца !!!

Наместо луѓето што ги гласаме за време на избори да помагаат и да бидат народни слуги тие се чуствуваат како господари и забораваат на сиромаштија и маката на народот. Но за среќа сеуште постојат добри луѓе во Македонија луѓе со срце и душа,  луѓе и фирми кои сакаат да помагнаат кога им е најтешко на дечињата, а една од нив е и Компанијата “ЕНКИДУ ЛОГИСТИК”.

Драги пријатели,
Компанијата “ЕНКИДУ ЛОГИСТИК” ја известува јавноста дека за деца од 6 до 12 год со еден починат родител, разведени родители и посвоени деца, родителите што не се во можност да обезбедат средства за онлајн настава, компанијата ќе ги покрие трошоците за компјутерска технологија(таблети). За сите подетални информации:
+389 75 843 887
РАБОТНО ВРЕМЕ ОД 08-17ч.

No description available.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here