Благица Павлоска: Ме снајде голема несреќа денес на ден Петковден, сериски убиец ми го отепа кучето !!

Македонската фолк пејачка Благица Павловска вечерва преку „Фејсбук“ откри дека нејзиното куче е убиено.

– На денешниов ден Петковден си замина душата на мојата миленица Белисима. Ја најдов во црква, оставена од сопственици и ја чував од срце во мојот дом… Патувај во царството небесно, ангелу мој… И раката и душата на серискиот убиец на сите мои миленици нека Бог ја осуди АМИН, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here