Нова свадба во гостиварско Добридол, затекнати 120 гости како се веселат !!!

Повикале 120 гости да го прослават идниот заеднички живот на младоженците и покрај тоа што на сила се мерките против ширењето на корона вирусот во период кога земјава почна да бележи и над илјада заразени дневно. Објектот во кој се одржувала свадбата е затворен по интервенција на полицијата и инспектори на ДПИ.

Клуч на врата вчера добија и две кафулиња во скопските населби Гази Баба и Аеродром. Полицијата и инспекторите ги затекнале како работат после дозволеното работно време и со број на гости кој ги надминувал ограничувањата. Со засилено темпо продолжуваат контролите на инспекторите и во следниот период.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here