Терористички напади вечерва во Виена – медиумите јавуваат за седум жртви (Видео)

Терористички напад на повеќе локации вечерва во иена. Нападнати се ресторани, а медиумите јавуваат дека се држат заложници во хотел Хилтон. Нападната и синагога во градот. Автриските медиуми јавуваат за седум жртви.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here