Низ Охрид се затвораат детските игралишта !!!

Сите детски игралишта на подрачјето на Општина Охрид од денеска ќе бидат времено затворени и нема да може да се користат.

Оваа мерка е преземена согласно препораките за заштита од ширењето на Корона вирусот КОВИД 19. Претходно, согласно истите препораки беше извршена целосна дезинфекција на игралиштата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here