(Видео) Лиде на Венко на Фросе: Ако ти пишеше министерот Димитров дека му се е*бе дали ќе го објавеше како Стефан???

Лиде на Венко во својата емисија Ин -Витро како  гостинка ја имаше популарната Фросе која неодамна ги објави разговорите со Стефан кој наводно и побарал поинтимни односи а бил женет.

Лиде ја запраша дали Фросе истотака ќе објавеше јавно ако министерот Димитров (кој и бил платонска љубов на Фросе) и напишал порака дека му се е*бе .

На тоа Фросе одговори дека министерот е културен човек  и разликата меѓу него и Стефан е голема – а секако дека нема да објави ако министерот и пишел.

“Иако очекувавме позабавен разговор со Фросина Фро несакајќи ни се деси посериозна емисија.Се надевам и Стефан ќе ни се нафати за гостин у емисија,но со него нема да правиме муабет за мизогинија и други такви сериозни ствари.Стефан те чекаме на контра удар 🙂                  Музика,монтажа и шпица Александар Ристовски-Принц.Благодарност до кафе Карма т.ц.Бисер,одете таму на кафе супер е кафето и типките.Минатата емисија имаше над 2500 прегледи затоа СПОНЗОРИ ве чекам со понуди на мојот меил пишува на видеото на јутуб “Пишува Лиде на Венко

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here