Албанските вести се поедукативни за разлика од нашите. (Видео)

Веруваме дека мажите едвај чекаат да ги слушнат најактуелните новости, како во светот така и во Албанија. Исто така дознаваме дека и глас не путштале на телевизорот а ја разбирале презентерката што сака да каже… 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here