Охридскиот Јутјубер преку видео запис ќе ви покаже како звчат и како изгледаат македонските фолкери.

Очигледно сите од естрадата почитуваат одреден „турбофолк кодекс“ кој не може да не се забележи. Затоа „Wik Kakarotski“ одлучи сите да ги преточи во неговата песна „Ах тие очи зелени“. Видео записот е сниман во центарот на градот Охрид и во снимањето не е повредено ниедно животно !!! 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here