Апасиев до Заев: Се виде твоето, збирај парталите и да те нема од тука !!!

Како професор по реторика и аргументација, можам да заклучам стручно дека, по се изгледа, оти Ката Козлова почнала да му ги пишуе и говорите на премиерот. 😉

Во т.н. ОБРАЌАЊЕ ДО НАЦИЈАТА, кое бај-д-бук треба да повикува на сплотеност, да посветиш повеќе од половина од времето во напад кон опозицијата, ширејќи додатна омраза и лов на вештерки за твојот животен неуспех со ЕУ – треба да си тотален аналфабет у државништво! Толку е Заев. Се виде твоето, друже. Оставка и збирај парталите, оти не само Партијата, ако продужиш вака ќе ја погребеш и Републиката.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here