Погледнете во какво опшество живееме: Ова е една од најтажните слики во Македонија.

Тротоарите постаанаа паркииг места, со цел општините да добијат повеќе пари и да си го зголемат буџетот. А каде ќе поминуваат луѓето со траен инвалидиет или пак мајките со мали дечиња тоа не ги интересира на властите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here