Нема да ви се верува: Познатиот камионџија Дарко Влогс прави Giveaway во износ од 10.000 евра

Додека политичарите политизираат, Македонците на Фејзбук се караат и кризираат, младите на профилот од Дарко Влогс се забавуваат и наградуваат. Да дечки, добро прочитавте, популарниот камионџија  Дарко Јефремов  или познат по името Дарко Влогс, прави Giveaway во износ од 10.000 евра. Право на учество имаат сите, за повеќе детали на неговиот Инстаграм Профил.

 

View this post on Instagram

 

<Darko Vlogsa style=”color: #c9c8cd; font-family: Arial,sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-weight: normal; line-height: 17px; text-decoration: none;” href=”https://www.instagram.com/p/CI3LVB5H_Fe/?utm_source=ig_embed&utm_<a href=”>Дарко Влогсcampaign=loading” target=”_blank” rel=”noopener”>A post shared by DarkoVlogs📺 (@darkovlogs)

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here