Гужва и пред Скопскиот аеродром: Македонците од дијаспората се враќаат за празниците дома.

Преполн е просторот пред влезот на Скопскиот аеродром вечерва од роднини кои ги чекаат својте блиски да слетаат од европските градови за празниците да ги прослават дома.

Пораки и фотографии од пред аеродромската зграда вечерва биле испратени до портали на албански јазик, јавува Тетова 1.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here