Морбидна ЛАЖА ВЕСТ е проширена на фејзбук: И го хакнале профилот на мајката за да објават дека нејзитите ќерки починале од Ковид.

Морбидна ЛАЖА ВЕСТ е проширена на фејсбук за наводно починати две девојки од Кавадарци. Оваа вест е пратена по сите групи и веб страни со цел некој/а  да и се одмазди на мајката В.К дека починале нејзините малолетни ќерки од Ковид, а таа бара помош од граѓаните !!!!!

Овој случај е пријавен во МВР се трага по лицето кое го ХАКИРАЛО Фб профилот на мајката…

Нема достапен описНема достапен описНема достапен опис

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here