Членовите на Мото клубот „Лебеди“ од Охрид доделија 550 пакетчиња за дечињата на здравствените работници !!

Членовите на Мото клубот „Лебеди“ со акција за поздравување ја оставаат зад нас, веќе старата 2020 година.

Нема достапен опис
OhridPress

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here