Ако тимот на НАСА знае 10 работи Македончето знае 100. (Видео)

НАСА може да им завиди на македонските креативни умови: 2 во 1 на струмички начин

Погледнете како овој Струмичанец го искористил својот мозок кога е во прашање штедењето на транспорт:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here