Струмичанец кој живее и работи во Словенија си го пронајде својот двојник во кафана. (Фото)

Чедомир од Струмица кој долго време живее во Словенија, се сретна со својот двојник Александар… пак од Струмица. Убаво случување на стартот на новата година, се надеваме дека ќе има повеќе такви во деновите пред нас.

Овие двајца Струмичани станале главна сензација во една струмичка кафана кога за момент гостите се наредиле во ред за да се сликаат со нив. !!!!

Нема достапен опис

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here