Mвр успеа да го открие идентитетот и приведе на еден од напаѓчите во Јсп !!!

Доцна попладнево еден од двајцата насилници кои во автобус на ЈСП се закануваа дека ќе „сечат глави“ и ќе фрлат возрасна жена во „киселина за да се стопи“, е приведен во ПС Кисела Вода, дознава „Инфомакс“.

Идентитетот на насилникот засега е непознат за новинарите и пошироката јавност, но наскоро ќе имаме повеќе детали…

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here