Апасиев за Вевчани: Чудна полициja, пендpeкот им се кpeва само на хриcтиjaнски празници

Жестока реакција на јавноста откако полицијата го растури Вевчанскиот карневал, а неколку лица завршија во станица.

Една од најзабележителните реакции е на претседателот на Левица, Димитар Апасиев.

-Чудна некоја ПОЛИЦИЈА. Пендрекот и се крева само на рисјански празници!? #Вевчани, пишува тој на Фејсбук.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here