Е ова се вика племе: Со скалпер во рака ги сечат Новогодишните сјалички во Скопје. (Видео)

Очигледно време е и министерот Спасовски да си направи ТикТок профил за да има повеќе работа… Денес се појави вознемерувачко видео како несовесни граѓани со скалпер во рака ги сечат Новогодишните украси без да размислат на својот ризик.

Погледнете за што станува збор:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here