И покрај сите притисоци од страна на МВР Вевчанци ни денес не се откажаа карневалот. (Видео)

Денеска продолжи традиционалниот Вевчански карневал откако вчера полицијата ги растера граѓаните поради прекршување на мерките за групирање на јавен простор.

Уште еднаш Вевчанци докажаа дека живеаат за овој ден. Нека е за мнугу години Свети Василиј.

photo RadioMof

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here