Ранко Србак: Да осудиш Вевчанец дека запалил знаме за време на карневал, е исто како да осудиш некој актер во филм дека фрлил бомба !!

Вевчанци уште еднаш докажуваат дека се сплотени и покрај сите полициски притисоци и медиумски објави..

Во целост ви го прикажуваме статусот на Ранко Србакоски жител на Република Вевчани:

Карневал е како уметничка претстава, да осудиш нешто што се случило на карневал е како да осудиш дека некој форлил нуклеарна бомба во филм, ко некој да опрал некого во песна, ко некој да украдил нешто во театар…
Остајте ги бугарине пред избори се, нек си се резилет сами со себе, напишите статус убо ај така нека е, за 3 дена сите све ќе заборает и за знамето и за бугарија и за све.

Нема достапен опис

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here