Фатен на камери мажот кој дупчи гуми на Водно. (Видео)

Повеќе сопственици на патнички возила последниве два месеци пријавиле во полициската станица Центар дека кога ќе станат наутро – откриваат дека гумите на нивните возила се дупнати. Камерата на една од зградите на улицата „Тодор Александров“ ги регистрира овие инциденти пишува:MKD.MK

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here